Мінівен Volkswagen T6 підготували для серйозного бездоріжжя (Фото)

Німецькі тюнери з фірми Delta4x4 і Seikel представили ряд запчастин, які зроблять Volkswagen Transporter T6 або оновлений T6.1 кращим фургоном для позашляхових пригод. На каліфорнійському автофургоні можна навіть відправитися в похід в пустелю.

В основі оновлень лежить комплект підйому кузова, який збільшує фургон на 30 міліметрів. Для цього Delta4x4 і Seikel підняли підвіску за допомогою налаштованих амортизаторів Bilstein.

На випадок, якщо водій в щось вріжеться, є масивна захисна пластина, яка захищає двигун і коробку передач. Також є захист днища для захисту диференціала і паливного бака. Для захисту екстер’єру є щітка, яка йде з-під кузова до переднього бамперу. Як варіант покупці можуть додати пару світлодіодних ламп. В якості останнього штриха, який не впливає на позашляхові можливості фургона, компанії пропонують вихлопну систему.

В даний час розробляється нове покоління Transporter. Шпигунські знімки показують, що фургон зазнав значних змін в дизайні, оскільки в ньому була встановлена ​​додаткова стійка для створення крихітного вікна між лобовим склом і вхідними дверима. Автомобіль побудований на версії архітектури VW MQB. Трансмісія включає бензинові, дизельні і гібридні варіанти.


Не пропустіть