У мережі з’явилися зображення Hyundai Tucson N (Фото)

В інтернеті в неділю, 27 вересня, з’явилися рендери Hyundai Tucson N. Дані зображення розробив незалежний дизайнер під ніком KDesign AG.

Відзначимо, що днями був представлений оновлений Hyundai Tucson, і корейський виробник тоді повідомив, що йде розробка версії даного кросовера з приставкою N, яка з’явиться в наступному році і буде відрізнятися від інших моделей сімейства більш спортивним виглядом.

Судячи з ілюстрацій, фари головного світла займуть нові місця, в свою чергу, з’являться новий передній бампер з видозміненим нижнім повітрозабірником і радіаторна решітка зі світлодіодним підсвічуванням. Крім того, Tucson N укомплектують допрацьованим заднім бампером з маленьким дифузором і двома патрубками вихлопної системи з правого боку, а також затемненими ліхтарями.

Що стосується силового агрегату Tucson N, то передбачається, що він отримає 4-цідіндровий двигун об’ємом 2,5 літра з турбонаддувом, який на Sonata N-Line і Kia K5 GT розвиває 286 к.с. (421 Нм). Також можливо, що у Tucson N з’явиться і молодша «варіація» під назвою Tucson N Line, яка, за припущеннями, обзаведеться електрифікованим 1,6-літровим агрегатом потужністю 227 к.с. (350 Нм).

Тим часом, продажі недавно оновленого Tucson, в першу чергу, стартують в Південній Кореї, а потім, в 2021 році, новинка вже з’явиться і в інших країнах.


Не пропустіть