Honda опублікувала фотознімки Honda Odyssey

Японський автовиробник публікує нові кадри рестайлінгового Honda Odyssey. Сьогодні представлені не тільки нові фотографії передньої частини мінівена, але і перше зображення модифікованої задньої частини.

Компанія Honda збирається представити оновлену версію Odyssey, яка в основному призначена для японського і азіатського ринків. Нинішнє покоління великого MPV знаходиться в прайс-листах з 2013 року і отримає як мінімум перероблену передню панель, дизайн якої вже відомий завдяки опублікованим раніше фотографіям, і модернізовану задню частину.

Odyssey довжиною понад 4,8 метра отримує інші фари, більш широку решітку радіатора і новий передній бампер, які визначають зовнішній вигляд мінівена. Ззаду Odyssey отримав нові ліхтарі, розташовані тепер «більш горизонтально» і майже повторюють фірмовий стиль BMW. Хромована смуга, що йде по всій ширині задньої частини, що переходить в ліхтарі, з’єднує задні світлові блоки. Honda оснастила Odyssey переглянутими заднім бампером, хоча відмінностей від нинішнього не так вже й багато.

Honda Odyssey також отримав оновлений інтер’єр, який включає в себе переглянуту приладову панель зі зміненими вентиляційними отворами і цифровими приладами, а також нове рульове колесо. Крім того, розсувні двері тепер можна відкрити, провівши рукою над датчиком. Про дату дебюту найближчого конкурента таких мінівенів як Kia Carnival/Sedona, Nissan Serena і Toyota Alphard/Vellfire, Honda оголосить трохи пізніше.


Не пропустіть