Старий VW Golf «відкопали» під будинком: як виглядає знахідка (Фото)

В одному з будинків в штаті Нью-Джерсі, США, прямо під ґанком власники виявили дивну знахідку. Нею виявився Volkswagen Rabbit – невеликий хетчбек, який нам відомий як Golf. Причина, по якій автомобіль початку 1980-х років міг там опинитися, залишається невідомою. Проте, господарі будинку зраділи несподіваному поповненню автопарку.

Варто відзначити, що незважаючи на настільки незвичайні умови зберігання – наполовину укопаний в землю в закритому просторі – зберігся хетчбек добре. Для моделі VW Rabbit характерна корозія задніх стійок і обвісів задньої частини кузова, але у знахідки таких проблем немає.

Досить непогано виглядає і салон хетчбека, хоча на момент вилучення з-під ганку він був покритий брудом і цвіллю. Прибирання та хімчистка зробили свою справу.

Цей Volkswagen Rabbit був зібраний на заводі в США і спочатку приводився в рух дизельним двигуном. Але на якомусь етапі під капотом хетчбека виявився бензиновий мотор. Новим власникам довелося потрудитися, щоб змусити його заробити після довгих років простою в специфічних умовах.

Судячи з фотографій, після масштабного відновлення старий Фольксваген буде цілком гідно виглядати на дорозі.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть