Китайські автомобілі російської збірки почали самозайматися (Відео)

Китайські кросовери Haval F7 і Haval F7x зібрані в Російській Федерації почали часто самозайматися. На сьогодні зареєстровано вже 5 випадків самовільного займання вище згаданих моделей. Відзначається, що кожен раз автомобіль знаходився в аналогічний умовах – на вулиці при низьких температурах.

Причини, чому китайські кросовери російського складання самозаймаються поки не зрозумілі. Представники автовиробника в Росії відповіли на запит одного з клієнтів повідомили, що на виробництві проводять ряд перевірок для з’ясування обставин. Більш конкретних коментарів поки не надають.

На даному етапі відомо, що всі загоряння сталися в момент, коли автомобілі перебували на вулиці при низькій температурі – до мінус 40 градусів. Перший випадок самовільного займання стався 26 грудня 2020 року. У той же день стало відомо і про другий випадок. А ще через 2 дня на форумі власників автомобілів Haval опублікували інформацію про інших подібних ситуаціях.

За неофіційною інформацією, епіцентр загоряння знаходиться в задній частині кросовера. Кілька постраждалих розповіли, що на момент загоряння автомобіль був на автозапуску – він спрацьовує у випадках, якщо температура двигуна опускається нижче допустимого показника.

Додамо, що кросовери Haval F7 і Haval F7x не представлені в Україні.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть