Компанія Nissan може відновити виробництво моделі Xterra

Компанія Nissan може відновити виробництво свого кросовера Xterra на тлі популярності моделей сегмента кросоверів. Виробник проводить оновлення автопарку, яке стартувало в червні минулого року.

Спочатку шанувальники бренду змогли побачити нові версії Rogue, Ariya, Magnite, Z Proto, а також Frontier. Наступними стали оновлення для Armada, Note, Kicks. Перший показ моделі Pathfinder версії 2022 роки для ринку США планується провести 4 лютого, а потім буде випущений Qashqai і Rogue Sport. Тепер марка Nissan думає про повернення у виробництво Xterra. Цей позашляховик на основі пікапа поставлявся на американський ринок в 1999-2015 рр. Він був представлений двома поколіннями.

У Nissan повідомляють, що компанія провела переговори щодо можливості повернення моделі в країни Північної Америки, однак дилерам повідомили про відсутність суворого рішення з даного питання. В рамках оцінки дилерів даний автомобіль може мати потенціал продажів близько 80 тисяч примірників щорічно за рахунок високого попиту на кросовери.


Не пропустіть