Із Land Rover Discovery зробили ексклюзивний пікап (Фото)

Майстри мексиканського тюнінг-ательє VA-K Innovation презентували свій проект з доопрацювання Land Rover Discovery 4, перетворивши його в пікап. На думку мексиканських тюнерів, ця модель мала всі передумови для того, щоб британський автовиробник зміг налагодити на її базі серійний випуск модифікації в кузові пікап.

Для зміни типу кузова стандартного рамного позашляховика фахівці VA-K Innovation подовжили його базу шляхом вставки з високоміцної прокатної сталі, застосовуючи при цьому максимум оригінальних елементів. В результаті доопрацювання легендарний Land Rover Discovery 4 придбав не тільки оригінальний стильний вигляд, але практичність. Підлога вантажного відсіку автомобіля отримала дерев’яне оздоблення, а точна підгонка всіх кузовних елементів надала пікапу вид заводської моделі.

Під капотом унікального автомобіля встановлений 5,0-літровий бензиновий V8, максимальна потужність і піковий крутний момент якого складають 375 к.с. і 510 Нм відповідно. Для розгону з місця до першої «сотні» пікапу від VA-K Innovation потрібно 7,9 сек, а його максимальна швидкість досягає 195 км/год.

Автомобіль побудований в єдиному екземплярі і його вартість поки не озвучується. Однак, за словами майстрів, в разі прояви інтересу до даного проекту потенційних покупців, тюнінг-ательє VA-K Innovation готове збирати такі автомобілі на замовлення.


Не пропустіть