Суперкар Chevrolet Corvette скоро стане гібридним та електричним (Фото)

У найближчі кілька років среднmjмоторна версія Chevrolet у виконанні Corvette повинна отримати кілька нових версій, включаючи гібридний, електричний варіант, а також екстремальну Zora.

За заявою представників General Motors, Chevrolet в найближчі 4 роки випустить 5 нових модифікацій Corvette. У майбутньому році на авторинку з’явиться Z06. Через два роки очікується вихід ZR1, а також версії з гібридним силовим агрегатом. У 2024 року має з’явитися електрична модифікація суперкара. В 2025 р випустять екстремальну Zora. Для останнього авто буде запропонована гібридна силова установка, яка включає бітурбонаддув і два електромотора. Загальна потужність в даному випадку становитиме 1000 «коней».

ZR1 отримає двигун V8 на 850 к.с. Z06 оснастять аналогічним мотором в атмосферній версії, який генерує 620 «коней». Між Z06, а також ZR1 розміщується повнопривідна підключаєма гібридна модифікація. Про її силовий лінійці поки відсутня інформація. Тільки відомо, що загальна потужність складе 770 к.с. Характеристики електричної версії триматися поки теж в секреті.


Не пропустіть