56-річний позашляховик Toyota Land Cruiser виставили на продаж (Фото)

В рамках онлайн-аукціону Bring A Trailer виставлений на продаж 56-річний позашляховик Land Cruiser від японської автомобілебудівної компанії Toyota. Торги ще не завершені, а за раритетне авто учасники вже готові викласти 29,5 тис. доларів.

Виставлений на торги Toyota Land Cruiser зійшов з конвеєра в 1965 році, але по зовнішності авто навряд чи можна сказати, що його вік давно переступив піввіковий рубіж. Справа в тому, що нинішній власник повністю відреставрував автомобіль, тому зараз він як новенький, а приналежність до раритетів видає хіба що застарілий дизайн, хоча і його максимально наблизили до більш сучасного.

Toyota Land Cruiser FJ40 в минулому році потрапив в руки фахівців і ті розібрали його практично до гвинтика. Зараз авто може похвалитися переглянутою підвіскою, перефарбованим в оригінальний колір кузовом, новими склами і електричною проводкою. Крім того, у старого позашляховика з’явилися колісні диски розміром 15 дюймів, виконані з хрому, силовий бампер, лебідка, кронштейн для кріплення каністр і світлодіодне підсвічування вгорі лобового скла.

У салоні 56-річного Toyota Land Cruiser передбачені сучасні рішення, наприклад, кондиціонер або нові крісла з обробкою з шкіри. «Рідний» мотор в процесі доопрацювань поміняли. Під капотом позашляховика залишилася та ж рядна “шістка”, але об’ємом 3,9 літра, що працює в парі з трьохдіапазонним МКПП і дводіапазонною роздавальною коробкою.


Не пропустіть