У Європі з’явився новий бренд мотоциклів (Фото)

Австрійська компанія KSR Group організувала новий бренд, безпосередньо під ім’ям якого будуть випускати мотоциклетний транспорт з електричними і бензиновими двигунами.

У першій чверті цього року на ринку повинні з’явитися електричні скутери Vizion, Volz, Whizz і Cubertino. Ціна даних скутерів не перевищуватиме 3-х тисяч євро. Уже в другій чверті повинна бути випущена бензинова універсальна варіація мотоцикла X-Nord 125 і круизер Revolver 125, чия ціна також не перевищить трьох тисяч євро.

У лінійці скутерів скоро з’являться 4 бензинові версії Ideo 50/125, Ventura 125 і Breezy 50. Ціна цих транспортних засобів складе 2,3 тисячі євро.

Флагманом лінійки цього бренду буде версія Warrior 400 без пластикового обвісу. Ціна версії дорівнює п’яти тисячам євро. До кінця цього року повинні бути випущені ще 2 версії: Nomad 125 і X-Nord 400.

Більшість модифікацій Motron вкрай схожі з мотоциклами інших марок. X-Nord 125 дуже нагадує Sinnis Terrain, а ось Vizion дуже схожий на Lexmoto Cypher. Cubertino зовні практично не відрізнити від Honda Cub.


Не пропустіть