Skoda проводить випробування нової Fabia (Фото)

Компанія Skoda випустила статтю, в якій розповіла про те, як проходили випробування нового покоління моделі Fabia.

За словами чехів, нова «Фабія» пройшла серію складних випробувань, які дозволили інженерам компанії поліпшити її динамічні характеристики, надійність і безпеку.

Так, наприклад, прототип Fabia четвертого покоління обкатував в зв’язці зі спеціальним причепом, який за рахунок наявності динамометра всередині відстежував силу опору, що діє на автомобіль. Завдяки такому рішенню інженери Skoda домоглися оптимальних показників з точки зору керованості машини в затяжних крутих підйомах і при буксируванні причепів різної тяжкості.

Крім того, нова Fabia успішно пережила тести при різних температурах, варіювати в діапазоні від мінус 30 до плюс 45 градусів за Цельсієм. Автомобіль обкатував як в умовах сильних снігопадів, так і польових бур і мусонних дощів.

Не обійшли стороною реформений модель і аеродинамічні випробування. За словами представників Skoda, у новій Fabia буде кращий коефіцієнт лобового опору в класі – 0,28.

Нагадаємо, в основу наступного покоління Skoda Fabia ляже платформа MQB-A0. Базовим двигуном повинен стати 3-циліндровий бензиновий літровий “атмосферник” потужністю 65 і 80 к.с. У більш дорогих версіях запропонують 95 і 110-сильні наддувні мотори, а в «топі» 150-сильну турбочетверка. Трансмісія – 5-ступінчаста МКП або 7-діапазонний «робот» з подвійним зчепленням.

Прем’єра автомобіля запланована на 2021 рік.

Джерело daily-motor.ru

Не пропустіть