Тюнери підготували 1111-сильний Mercedes-AMG Black Series (Фото)

Новинка збереже задньопривідну компоновку.

Mercedes-AMG представив спорткар GT ще в 2015 році, але тоді автомобіль видав «всього» 456 кінських сил. Поступово віддача моделі зросла до 720 к.с. до 2020 року, однак і такий показник видався недостатнім фахівцям ательє Opus і вони представили свій проект.

Так, тюнери готуються випустити спеціальну версію Mercedes-AMG GT під назвою Black Series, яка повинна видавати колосальні 1111 к.с. При цьому, незважаючи на значний приріст потужності модель збереже задній привід. Крім того буде представлена ​​версія з віддачею в 1001 к.с., поряд з більш доступними пакетами початкового рівня, які пропонують 920 к.с. і 825 к.с. Останній варіант отримав виключно перенастроєне програмне забезпечення для мотора V8.

Для інших версій передбачені турбокомпресор, ковані поршні, більш потужні шатуни і особлива паливна система. Пару силового агрегату в усіх випадках становить посилений 7-швидкісною «автомат» передач з подвійним зчепленням. Крім іншого тюнери допрацювали вихлопну систему, видаливши фільтр сажі. Таким чином, даний автомобіль можна використовувати на гоночних трасах і за межами Європи.

Також Mercedes-AMG GT Black Series має надлегкі колеса, ряд аеродинамічних поліпшень і електронну систему управління закрилками. У продаж новинка потужністю 1001 і 1111 к.с. надійде в червні цього року. Версії з віддачею в 825 к.с. і 920 к.с. будуть доступні для покупки вже в квітні.


Не пропустіть