Анонсували старт продажів подовженого Hyundai Tucson L (Фото)

Автобренд Hyundai назвав дату початку продажів подовженої модифікації Tucson L нової генерації. За заявою прес-служби марки, перші товарні авто передадуть клієнтам до середини квітня поточного року.

Прототип подовженого кросовера був продемонстрований восени минулого року в рамках міжнародного автосалону на території Гуанчжоу. Нова модель довше стандартного SUV на 13 см. Міжосьова відстань збільшилася на 9,5 см.

За зовнішнім дизайном Tucson L практично нічим не відрізняється від актуальної версії. Новинка отримала іншу лінію скління. Також модель відрізняється заднім бампером з дифузором і двома вихлопними трубами.

У салоні кросу встановили повністю віртуальну приладову панель. Для рульового колеса запропонували стиль нової Sonata. Авто похвалиться гігантським екраном мультимедійного комплексу, а також сенсорним блоком управління кліматом. Крос оснащується кнопковим селектором вибору режимів роботи автомобільної трансмісії.

Модифікація Tucson L комплектується турбованим півторалітровим силовим агрегатом на 170 кінських сил. Разом з мотором функціонує 7-ступінчастий преселективний “робот”.


Не пропустіть