Renault планує подвоїти продажі електрокарів в 2021

У своєму прагненні до електромобілів Renault хоче, щоб продажі своїх електричних моделей в цьому році збільшилися більш ніж удвічі.

За словами двох неназваних джерел, які говорили з Reuters, французький бренд планує збільшити продажі електромобілів до більш ніж 350 000 в 2021 році. Це буде включати 150 000 акумуляторних електромобілів і 200 000 гібридів.

На автовиробників чиниться тиск з метою знизити викиди своїх автомобілів, особливо в Європі. Основний спосіб домогтися цього – електрифікувати свої моделі. Правила стають більш строгими, а впровадження електромобілів настільки широко, що і Audi, і Mercedes заявили, що більше не будуть вкладати кошти в розробку нових поколінь ДВЗ.

Для збільшення продажів Renault буде потрібно більше електромобілів. Французький бренд пообіцяв електричний Megane, а також електромобілі Renault 5 і 4 в стилі ретро, ​​які скоро з’являться. Група Renault планує запропонувати в цілому 10 електрокарів до 2025 року в рамках свого плану «Renaulution», який відображає майбутню стратегію автовиробника.


Не пропустіть