Шотландський стартап розробить великий електричний позашляховик (Фото)

В кінці 2021 року мають стартувати продажі електричного позашляховика Rivian R1S і пікапа R1T, які, за заявою представників компанії, отримають значну гарантію терміном на 8 років або 175 тисяч миль пробігу (близько 282 тис. кілометрів). На сьогоднішній день галузевий стандарт гарантії на акумулятори становить вісім років або 100 000 миль.

Тривала гарантія поширюється на акумуляторну батарею автомобіля і компоненти трансмісії. Таким чином, клієнти нового бренду будуть відчувати себе впевнено, але важливо пам’ятати, що ключовий конкурент Tesla пропонує аналогічний термін гарантії з необмеженим пробігом.

Гарантія Rivian відрізняється від гарантії Tesla в її повному захисті автомобіля від бампера до бампера, яка розрахована на п’ять років або 60 000 миль, в той час як гарантія на моделі Tesla становить чотири роки або 50000 миль, що відповідає більшості пропозицій преміум-брендів від конкурентів, таких як BMW, Mercedes-Benz і Volvo.

Як і Tesla, Rivian також надаватиме послуги консьєржа для ремонту і технічного обслуговування, в тому числі механіків, які працюють з мобільними сервісними, які можуть прибути для ремонту туди, куди вкажуть покупці.

Інша служба, звана Rivian Remote Care, також контролює телематику транспортних засобів, щоб попереджати власників, коли потреба у технічному обслуговуванні або технічне обслуговування, і надавати поновлення для електроніки по бездротовій мережі. Крім ремонту на вимогу, в наступному році бренд планує відкрити понад 40 сервісних центрів по всій країні.


Не пропустіть