В мережі показали семимісний кросовер Hyundai Alcazar (Відео)

Новий 7-місний Hyundai Alcazar буде офіційно представлений на цьому тижні, 8 квітня 2021 року. Очікується, що це, по суті, версія Creta із трьома рядами сидінь, позашляховик отримає оновлений стиль і оновлений інтер’єр. Очікується, що візуально Hyundai Alcazar залишиться багато в чому ідентичним Creta, однак він буде мати свої індивідуальні особливості. Позашляховик буде довшим, щоб вмістити третій ряд, проте ми не очікуємо якихось змін в колісній базі.

Салон, ймовірно, залишиться ідентичним Creta, особливо приладова панель з більшою інформаційно-розважальною системою з сенсорним екраном, що включає підключену автомобільну систему Hyundai BlueLink, а також Apple CarPlay і Android Auto. Також можливо, що Hyundai запропонує нові варіанти обробки салону з деякими незначними змінами, однак найбільшим оновленням стане додавання третього ряду.

Хоча офіційні деталі ще не оприлюднені, очікується, що повністю новий Hyundai Alcazar запозичить свої механічні елементи у Creta. 5-місна Creta в даний час пропонується з 1,5-літровим бензиновим двигуном без наддуву, 1,4-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом і 1,5-літровим дизельним двигуном. Бензиновий двигун без наддуву може бути оснащений 6-ступінчастою механічною коробкою передач або автоматичною коробкою передач IVT (Intelligent Variable Transmission), а бензинова версія з турбонаддувом в стандартній комплектації оснащується 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач DCT. Що стосується дизельного варіанту, Hyundai пропонує варіант з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або 6-ступінчастим автоматичним перетворювачем крутного моменту.