BMW презентувала особливу версію розкішного 7-Series (Фото)

На мотор-шоу в Шанхаї компанія BMW представила флагманський седан 7-Series з двигуном V12 в лімітованій версії Shining Shadow Special Edition.

Виконання BMW 7-Series Shining Shadow Special Edition відрізняється, в першу чергу, двокольоровим забарвленням кузова. Верхня частина машини пофарбована в сріблястий колір, а нижня – в вишневий відтінок. Вони розділені між собою тонкою сірою смугою. Двоколірна схема оформлення кузова BMW 7-Series дозволяє візуально подовжити автомобіль, і без того немаленький: подовжений варіант BMW 760 Li xDrive має 5260 мм.

Спеціальна версія Shining Shadow Special Edition має 20-дюймові колеса з візерунком з 15 спиць. Нюанси комплектації машини не повідомляються, але, судячи з фотографій інтер’єру, вона максимальна. Салон обробили білою преміальною шкірою з візерунковою прострочкою та чорним лакованим деревом. У 4-місному салоні у задніх пасажирів є індивідуальні столики, масажери в кріслах з електроприводами, а також монітори.

Відзначається, що 6,0-літровий мотор V12 доопрацюванням піддавався і розганяє седан до першої «сотні» за 3,8 секунди. Всього буде випущено 25 двоколірних машин BMW 760 Li xDrive Shining Shadow Special Edition. І всі їх продадуть на китайському ринку.