Mansory допрацювала електричний Porsche Taycan (Фото)

У Porsche Taycan є кілька конкурентів, яких слід побоюватися з точки зору динаміки розгону, але електричний Porsche не може уникнути «чіпких рук» Mansory. Тюнер показав, що він може зробити з Porsche Taycan, якщо йому вдасться отримати копію.

Компанія Mansory переобладнала не тільки моделі Smart, але і такі бренди, як Audi, BMW, Land Rover і Mercedes-Benz. Арт-тюнер також займається цікавими суперкарами і ексклюзивними моделями таких брендів, як Aston Martin, Bentley, Maserati, Ferrari, Lamborghini і навіть Bugatti і Rolls-Royce. Те, що Mansory також знає, що робити з електромобілями, вже довела допрацьована тюнером Tesla Model S. Останнім творінням компанії став Porsche Taycan.

Для електричного Porsche Mansory розробила строкату колекцію спойлерів, обвісів, колісних дисків і крил з вуглецевого волокна. Ці матеріали можна знайти на прорізах для охолодження, розташованих поруч з фарами, а також корпуси бічних дзеркал. До того ж Mansory встановлює передній спойлер, бічні обвіси, досить «суворий» задній бампер з дифузором і спеціальний комплект 22-дюймових легкосплавних дисків. Капот також був замінений на карбоновий.

Mansory також говорить про те, що салон Taycan може бути повністю обтягнутий шкірою будь-якого можливого кольору відповідно до побажань клієнта. Інтер’єр також можна прикрасити елементами з вуглецевого волокна. Доробки силової установки відсутні, а це означає, що оригінальний екстер’єр, представлений на фотографіях, доступний для кожної версії Taycan.


Не пропустіть