Перші «живі» фото нового KIA Sportage 2022 на вулицях (Фото)

Тиждень тому корейський автовиробник KIA офіційно представив довгоочікуваний KIA Sportage нового покоління кросовера. Презентацію Sportage 5 неодноразово переносили, то через коронавірус, то через дебюту Tucson в новому кузові, то через технічні проблеми. Але очікування коштувало того, адже KIA Sportage 2022 стала новою сходинкою в розвитку не тільки корейської марки, але і задала високу планку для конкурентів.

Кросовер виділяється сучасною зовнішністю зі ставкою на технологічність і чіткість ліній, салоном чи не преміального рівня обробки і оснащення і новими технологіями силових агрегатів. Вперше кросовер Sportage доступний в заводських матових кольорах кузова, що раніше вважалося привілеєм люксових авто. Сьогодні в мережі з’явилися перші живі фотографії нового Sportage і ми можемо оцінити, як кросовер виглядає в реальному житті, а не на «вилизаних» студійних кадрах.

У світі буде продаватися два варіанти моделі – з короткою колісною базою (Європа) і довгою (Південна Корея і США). У свою чергу, подовжена версія KIA Sportage отримає ексклюзивне флагманське виконання X-Line, яке в деяких країнах буде носити ім’я Gravity. У Sportage X-Line 2022 унікальні бампери з чорно-сірою обробкою замість хромованих акцентів, інші бічні «обвіси» і реслінги на даху. У салоні топового Sportage будуть зелені або чорні сидіння з прострочкою, чорнені металеві деталі та оздоблення під дерево.