Стало відомо, коли повернеться Mitsubishi Lancer Evolution (Фото)

Mitsubishi Lancer Evolution сходив з конвеєра з 1992 по 2016 рік, ставши однією з найбільш знакових моделей в лінійці японського автовиробника. З моменту припинення його виробництва не вщухають розмови про відродження легендарного спортседана. Більш того, незалежні художники вже уявляють, як буде виглядати такий автомобіль, публікуючи відповідні рендери. Втім, як виявилося, в найближчому майбутньому воскресіння «Лансер Еволюшн» чекати не варто.

Як повідомив президент «Мітсушібі» Такао Като на зборах акціонерів 23 червня, причина, по якій компанія не збирається братися за новий Lancer Evolution, криється в фінансових проблемах.

«Розробка нових електромобілів вимагає великих витрат, а компанія все ще недостатньо сильна. Попередній фінансовий рік ми закрили з великим дефіцитом, тому спочатку необхідно поставити компанію на ноги, а вже потім займатися розробкою моделей, які чекають фанати», – заявив топ-менеджер.

Нагадаємо, останнім поколінням Mitsubishi Lancer Evolution було десята. Кожен автомобіль серії комплектувався 4-циліндровим турбомотором і повним приводом.


Не пропустіть