Найбільший кросовер Volkswagen отримав прайс-лист і вийшов в продаж (Фото)

Компанія Volkswagen оголосила про старт продажів нового великого кросовера Talagon, який, з оголошенням цін, виявився ще й найдорожчим SUV в лінійці німецького автовиробника.

Прем’єра серійної версії «Фольксваген Талагон» відбулася навесні цього року. Автомобіль спроектований спеціально для китайського ринку, але має перспективи виходу за межі «Піднебесної».

Довжина кросовера складає 5152 мм, що на 100 мм більше, ніж у Teramont. Ширина – 2002 мм, висота – 1795 мм, а колісна база дорівнює 2980 мм. Новинка запропонована покупцям як у версії з 6-, так і 7-місним салоном.

У всіх комплектаціях Talagon йде зі світлодіодною оптикою і 21-дюймовими колісними дисками.

Стилістика інтер’єру моделі виконана за канонами восьмої генерації VW Golf. Всередині автомобіля можна спостерігати безліч глянцевих матеріалів обробки, 8-дюймовий сенсорний екран «мультимедиа» в витаючому стилі, а також компактний селектор трансмісії і сенсорний блок управління «кліматом».

В основі новинки лежить платформа MQB, на якій побудований її побратим Teramont. Лінійка двигунів Talagon включає 2-літрову бензинову «турбочетвірку» TSI потужністю 186 кінських сил або 220 к.с., а також 2,5-літровий «наддувний» агрегат з віддачею в 299 «сил». Асистує обом безальтернативний 7-діапазонний «робот» DSG з подвійним зчепленням. Версія з 186-сильним мотором може бути тільки передньопривідною. Всі решта – повнопривідні.

Ціни на Volkswagen Talagon починаються від 299 тисяч 900 юанів або 1 мільйон 280 тисяч гривень. За «топовий» варіант моделі просять 399 тисяч 900 юанів, що еквівалентно сумі 1 мільйон 700 тисяч гривень за поточним курсом.


Не пропустіть