Toyota розпочала продажі нового великого кросовера Crown Kluger (Фото)

Компанія Toyota розпочала продажі нового кросовера Crown Kluger. Як повідомляє прес-служба виробника, замовлення на новинку вже можна оформити в дилерських центрах бренду, а перші товарні автомобілі будуть передані власникам вже в серпні нинішнього року.

Варто відзначити, вперше Toyota Crown Kluger був представлена ​​широкій публіці кілька місяців тому на мотор-шоу в Шанхаї. Місткий трьохрядний кросовер став перелицьованим варіантом іншого паркетника – Toyota Highlander. Crown Kluger отримав новий екстер’єр з більш значною решіткою радіатора, зміненими бамперами і фірмовим логотипом у вигляді корони.

Crown Kluger обладнаний гібридною силовою установкою на основі 2,5-літрового атмосферного мотора і двох електродвигунів загальною потужністю 192 кінських сили. Трансмісія представлена ​​електромеханічним варіатором, привід доступний тільки повний.

У салоні новинки слід відзначити не тільки оригінальний інтер’єр, але і досить багате оснащення. Кросовер отримав камери кругового огляду, панорамний дах з люком, адаптивний круїз-контроль і набір систем активної безпеки, які здатні автоматично розпізнавати дорожні знаки і перешкоди на дорозі, а також запобігати зіткнення під час руху.

Крім того, Crown Kluger може похвалитися віртуальної панеллю приладів і сучасної мультимедіа зі збільшеною діагоналлю сенсорного екрану.


Не пропустіть