Geely незвично прорекламувала місткість нового седана Emgrand (Фото)

Прем’єра четвертого покоління седана Geely Emgrand відбулася в травні цього року. Тепер автомобіль готується до запуску в продаж в «Піднебесної», а маркетологи компанії думають, як залучити до нього максимальну увагу покупців.

Нещодавно в Geely застосувала цікавий маркетинговий хід з метою прорекламувати місткість своєї новинки. Для того, щоб показати скільки вільного місця в салоні четвертого «Емгранд», в компанії попросили чемпіонку Олімпійських ігор 2004 року з волейболу Чжао Жуйжуй зростом 197 см сісти за кермо седана.

Як видно на опублікованих прес-службою Geely фотографіях, дівчина комфортно розмістилася в салоні компактної четирьохдверки. Втім, вільного місця для ніг пасажирів заднього ряду, швидше за все, не залишилося.

Нагадаємо, зі зміною поколінь седан Geely Emgrand отримав повністю новий дизайн екстер’єру, але зберіг колишню агрегатну лінійку. Довжина автомобіля складає 4638 мм, ширина – 1820 мм, висота – 1460 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2650 мм.

Під капот нового «Емгранд» встановили колишній 1,5-літровий атмосферний двигун, потужність якого збільшилася з 109 до 114 к.с. Силовий агрегат агрегатуватися двома трансмісіями на вибір: «механікою» або варіатором.


Не пропустіть