У китайського клону Jeep Wrangler з’явилася версія з матовим кузовом

Китайська Beijing підготувала для місцевого ринку спецверсію позашляховика BJ40 під назвою Ring Tower Champion Edition. Автомобіль відомий тим, що являє собою копію американської моделі Jeep Wrangler.

Лімітована модифікація Beijing BJ40 відрізняється від інших версій цієї моделі поєднанням 2-літрового турбомотора з новим 8-діапазонним “автоматом”. Потужність цієї зв’язки не уточнюється, але на звичайному позашляховику така бензинова «четвірка» видає 204 кінських сили і 280 Нм.

Зовні відрізнити спецверсію BJ40 від її побратимів можна по сірому матовою забарвленням кузова, а також набору оригінальних шильдиків і наклейок.

Незважаючи на те, що автомобіль є клоном Jeep Wrangler, позашляхові якості цієї моделі схожі з оригіналом за рахунок наявності у неї блокувань диференціалів і непоганих геометричних характеристик (кут в’їзду – 37 градусів, з’їзду – 31 градус).

Салон, судячи з фотографій, виконають в темному кольорі з шкіряними сидіннями.

Інші подробиці по лімітованої серії BJ40 поки не розкриваються. Прем’єра моделі відбудеться в найближчі кілька тижнів. Тоді ж в «Піднебесної» буде дано старт прийому замовлень.


Не пропустіть