Changan випустив новий молодіжний кросовер X5 (Фото)

Компанія Changan готує до старту продажів новий кросовер Auchan (Oshan) X5. Молодіжний “паркетник”, який повинен був надійти в реалізацію ще в кінці минулого року, вийде на китайський ринок в найближчі кілька тижнів, де стане дешевою альтернативою кроссоверам BMW.

Бренд Auchan (Oshan) позиціонується в Changan як преміальний, тому кросовер має відповідний дизайн і оснащення. Зовнішність автомобіля виконана в стилі моделей італійської марки Maserati, а лінійка двигунів включає в себе 1,5-літровий «турбомотор» потужністю 180 кінських сил і 300 Нм, а також 1,6-літровий “атмосферник” на 128 к.с. Першому покладено 7-діапазонний «робот», а другому – варіатор. Привід в обох випадках може бути тільки переднім.

В арсенал новинки входять: система запобігання зіткнень, адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду і мультимедійна система з сенсорним дисплеєм.

Ціни на новий X5 в «Піднебесній» починаються від 69 тисяч 900 юанів або 295 тисяч гривень за поточним курсом. Продавати його за межами КНР Changan не планує.


Не пропустіть