Представлена ​​найбільш реалістична копія суперкара Ford GT40 (Фото)

Компанія Amalgam представила модель американського суперкара Ford GT40, яка виконана в масштабі 1:8. Мініатюрна версія культового автомобіля може похвалитися вражаючою реалістичністю. Всього буде побудовано 199 штук.

Ford виробляв GT40 тільки з 1966 по 1969 рік, але гоночний автомобіль залишив свій слід в автоспорті і у всій автомобільній промисловості, який відчувається і цінується досі. Примірник GT40 під номером 6 виграв гонку на витривалість “24 години Ле-Мана» 1969 року. Ну а нова модель з серії Amalgam Collection віддає данину поваги цьому авто. Модель, яка виконана в масштабі 1:8 має довжину 51 сантиметр, і на її підготовку знадобилося 24 місяці досліджень і розробок.

Автомобіль являє собою відтворення тієї версії американського суперкара, на якій 52 роки тому брали участь гонщики Джекі Ікс і Джекі Олівер. У прес-релізі від Amalgam окремо зазначається, що при створенні мініатюрного автомобіля використані «матеріали найвищої якості». Компанія не вказує, що це за матеріали, хоча модель автомобіля виглядає дійсно дуже якісною. “Модель GT40 – це приголомшлива, реалістична гра з ідеальною кожною деталлю – вони майже схожі на справжні, а це значить, що Amalgam зробила свою справу” – йдеться в документі.

Моделі виготовляються вручну невеликою командою майстрів, а на виготовлення кожної з них йде більше 400 годин. Amalgam заявляє, що кожна з них має «тисячі точно спроектованих деталей», таких як деталі салону і металеві деталі екстер’єру, оброблені на верстатах з ЧПУ. Департамент архіву і спадщини Ford і компанія Gulf Oil International допомогли Amalgam у випуску цієї моделі.

Ви можете зробити попереднє замовлення прямо зараз і заплатити 13 006 доларів, необхідних для придбання цієї мініатюрної копії суперкара. Це здається непристойною сумою, але продукція Amalgam відрізняється високим рівнем якості і майстерності виготовлення. Модель виглядає як справжня, і це складно зробити в такому зменшеному масштабі.


Не пропустіть