Jeep представив новий трьохрядний кросовер Commander (Фото)

Компанія Jeep розкрила дизайн нового кросовера з трьохрядним салоном, який отримає назву Commander. Першим ринком для «паркетника» стане бразильський, де автомобіль запропонують відразу з двома варіантами двигунів на вибір.

Як видно на перших офіційних фото, дизайн Commander виконаний з оглядкою на оновлений Compass. Нового кросоверу дісталися оригінальні грати радіатора і бампери, а також фари, виконані з окремими світлодіодними смужками ДГЗ.

Корми автомобіля відзначилася інший в порівнянні з «Компасом» багажної дверима і вузькими задніми ліхтарями.

Салон нового Commander виявився ідентичним кросоверу Compass з аналогічною архітектурою передньої панелі, цифровою «приборкою» і сучасною мультимедійною системою з великим сенсорним дисплеєм, що підтримує інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto.

Список оснащення нового семимісного SUV Jeep буде включати в себе: адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, контролю «сліпих» зон, утримання в смузі руху, а також розпізнавання дорожніх знаків і автоматичного перемикання світла фар.

Технічне оснащення Jeep Commander поки тримається в секреті, але якщо вірити бразильським ЗМІ, то автомобіль запропонують на місцевому ринку з 2-літровим турбодизелем MultiJet потужністю близько 200 кінських сил і 1,3-літровим мотором Firefly з двома варіантами віддачі – 180 к.с. при роботі на бензині і 185 к.с. на етанолі. Трансмісій на вибір буде дві: 6 і 9-діапазонні «автомати». Привід – тільки повний.

Чи планується вихід Jeep Commander за межі Латинської Америки, не уточнюється.


Не пропустіть