Найбільший пікап Great Wall Cannon здивував салоном (Фото)

На прийдешньому автосалоні концерн Great Wall традиційно представить величезну кількість новинок, в числі яких, ймовірно, значиться і найбільший пікап в лінійці суббрендів компанії – Cannon. Його зовнішність була розсекречена на початку серпня, тепер “шпигунам” вдалося заглянути в салон.

Разом з фото прототипу GWM Cannon був представлений знімок салону, але так виглядало оздоблення концептуальної версії. Як виявилося, серійний варіант буде відрізнятися.

Поки не можна сказати, буде він простішим або багатшим, але він точно інший. Так, наприклад, немає окремо розташованих моніторів мультимедіа та цифрової комбінації приладів – на товарному Cannon вони об’єднані і не виступають за межі торпедо, ряд клавіш переїхав під дефлектори, а не встановлений, як на концепті пікапа, над ними.

Також був переконфігований тунель підлоги, число кнопок на якому скоротилося: мабуть, їх функції переклали на другий обертаємий селектор.

Відомі габарити новинки: довжина, ширина і висота складають 5465, 1992 і 1960 мм відповідно, розмір колісної бази – 3350 мм. Раніше стало відомо, яким двигуном буде оснащуватися пікап Cannon.

Що стосується зовнішності, то передня частина, наскільки можна судити за наявними фото, уніфікована з новим позашляховиком Tank 600: загальними є оптика (можливо, внутрішня архітектура і відрізняється), капот, крила.


Не пропустіть