Dacia представила в Мюнхені оновлений Duster (Фото)

Компанія Dacia привезла на автосалон в Мюнхені модернізований кросовер Duster 2022 модельного року, який пережив ряд змін в порівнянні з оновленою влітку версією. Фотографії автомобіля були зроблені під час підготовки стенду румунського бренду до виставки.

Як видно на знімках, реформений «Дастер» отримав Y-подібні денні ходові вогні, а також світлодіодні фари, але останні будуть доступні не у всіх комплектаціях.

Салон кросовера відрізняється наявністю 8-дюймового сенсорного дисплея мультимедійної системи, яка підтримує інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto. А ще в повнопривідних версіях такі «Дастери» отримають навігаційну систему, здатну показувати водієві кут нахилу машини при русі по пересіченій місцевості.

Основні доопрацювання з точки зору «техніки» торкнулися лінійки двигунів. Європейський кросовер оснастили 6-діапазонним «роботом» EDC з двома зчепленнями, в’язку якої становить 1,3-літровий турбомотор на 150 кінських сил і передній привід. Крім неї для покупців в «Старому Світі» запропонують біопаливну версію Duster з 50-літровим балоном скрапленого газу, розташованим замість «запаски». Запас ходу такого виконання складе 1200 км.

У продаж в країнах ЄС модернізована версія оновленого кросовера Duster надійде цієї осені.


Не пропустіть