Гібридний кросовер Mitsubishi Outlander нового покоління отримає оновлення (Фото)

Компанія Mitsubishi опублікувала перший тизерний знімок нового Outlander PHEV. Крім цього, автовиробник розповів деякі подробиці про новинку і оголосив дату її виходу на авторинок.

Насправді фото Outlander PHEV нового покоління не сильно цікаве, адже гібридна модифікація кросовера нічим не відрізняється від стандартної.

Схоже, Outlander PHEV всупереч прогнозам скептиків збереже оригінальну трансмісію послідовно-паралельного гібрида, а не візьме систему e-Power у X-Trail останньої генерації.

Від системи Super-All Wheel Control (S-AWC) на користь більш просто влаштованих систем було прийнято рішення не відмовлятися. Варто нагадати, S-AWC дає можливість обмежувати обертання не тільки передніх коліс, однак і задніх, забезпечуючи таким чином кращу маневреність і гальмування. У нового Outlander PHEV система S-AWC отримає інші настройки, в зв’язку з тим, що очікується, що продуктивність силових агрегатів, в тому числі і ДВЗ, буде збільшена.

Нам обіцяють, що Outlander PHEV нової генерації буде мати сім режимів водіння. У їх числі є «Power», який дає можливість застосувати всі деталі системи, і «Eco», в якому упор робиться на економічне і екологічне водіння.

Дебют новинки відбудеться в Японії в другій половині нинішнього фінансового року (квітень 2021-березень 2022 року). Вихід на північноамериканський авторинок запланований на другу половину 2022 календарного року, але до цього часу Mitsubishi заявляли про запуск продажів до кінця 2021 року.