В Україні старий «Запорожець» продають за величезні гроші

У місті Кам’янець-Подільський (Хмельницька область) продають раритетний ЗАЗ-965, стан якого здається близьким до ідеального. За автомобіль, що зійшов з конвеєра в далекому 1965 році, хочуть отримати кругленьку суму – 10 тисяч доларів (265 тисяч гривень за нинішнім курсом), повідомляють «Новини та Факти».

В опублікованому продавцем оголошенні повідомляється, що пробіг його «Запорожця» складає лише 10 000 кілометрів, а зберігається авто у гаражних умовах.

Зазначається, що машина оснащена лише оригінальними комплектуючими, включаючи 27-сильний бензиновий двигун об’ємом 0.9 літра, який поєднується з механічною КПП.

Крім того, продавець стверджує, що “Запорожець” за свої 56 років жодного разу не ставав учасником дорожньо-транспортних пригод.

Як видно на наданих фото, цей ЗАЗ-965 справді чудово зберігся, особливо якщо враховувати його поважний вік. З якихось причин власник не показав на знімках салон і підкапотний простір раритету, що трохи насторожує. Як правило, у подібних випадках публікуються докладні фотографії, у тому числі інтер’єру та двигуна.