Volkswagen скоро представить електричний кросовер-купе VW ID.5 GTX (Фото)

Незабаром Volkswagen представить ID.5. “Спортивний” брат ID.4 постане в топовій версії GTX.

У електричних позашляховиків середнього класу Volkswagen Group є дещо особливе: всі вони мають або матимуть версію купе. Audi Q4 e-tron вже має її у вигляді Q4 e-tron Sportback, Skoda Enyaq отримує Enyaq Coupé, а у Volkswagen до ID.4 приєднується ID.5. Останній ось-ось відкриється світові.

3 листопада 2021 року, наступної середи, Volkswagen зніме завісу з ID.5 GTX. Автомобіль, який на нас чекає, готує дуже мало сюрпризів, принаймні з погляду зовнішнього вигляду. Зрештою, нам кілька разів доводилося бачити ID.5 GTX з камуфляжним принтом, що ледве приховує його. Взяти Volkswagen ID.4, прибрати задню частину даху та вийде ID.5. Опублікований тизер щодо цього нічого не додає. Найбільша новина – це дата відкриття ID.5, яка виявилася трохи ближчою, ніж ми думали спочатку.

Volkswagen говорить саме про ID.5 GTX, а це означає, що ми відразу ж отримаємо спортивну модель ID.5. Версія з повним приводом, яка, як і ID.4 GTX, має потужність 300 к.с і вже підтверджений запас ходу 497 км завдяки акумуляторній батареї на 77 кВт-год. Залишається під питанням, чи завжди ID.5 пропонуватиметься в цій версії GTX, чи будуть доступні простіші версії.


Не пропустіть