Оновлену Hyundai Creta вперше показали на відео

Hyundai випустила компактний кросовер Creta другого покоління у 2019 році. Тепер лише через два роки після свого дебюту суттєво змінює зовнішність. Імовірно, таке рішення корейці ухвалили через спірний дизайн, який розкритикував.

Після рестайлінгу Hyundai Creta стане схожою на модель Tucson четвертого покоління: автомобіль матиме характерну радіаторну решітку зі складним візерунком, в яку інтегровані світлодіодні елементи денних ходових вогнів.

Крім того, від попередника компактний кросовер можна буде відрізнити завдяки модернізованому бамперу та капоту нової форми.

Що стосується салону, то всередині автомобіля з’явиться збільшений сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу, а також цифрова приладова панель зі зміненою графікою.

Технічних змін, як очікується, кросовер не отримав. У гаму двигунів азіатської версії моделі увійде 1,5-літровий бензиновий атмосферний мотор потужністю 115 к.с., а також дизель такого ж об’єму та віддачі. Топовим агрегатом стане 1,4-літрова «турбочетвірка», що розвиває 140 кінських сил. Трансмісії – 6-ступінчаста “механіка”, варіатор і 7-діапазонний “робот” з двома зчепленнями.


Не пропустіть