Щойно куплені квадроцикли Tesla почали перепродавати

Перекупники є не лише в Україні. Лише кілька днів тому Tesla анонсувала свій електроквадроцикл Cyberquad для дітей віком від 8 років, а його вже не можна замовити на офіційному сайті компанії.  Натомість, за даними видання Carscoops, на онлайн-майданчику eBay з’явилися десятки пропозицій про покупку цієї новинки.

Ціни на новий електроквадроцикл Cyberquad на порталі eBay доходять до 17 тис. доларів, тобто, майже в 10 разів вищі за ціну, оголошену виробником. Так, Tesla Cyberquad пропонувався за ціною 1,9 тисяч доларів.

У середньому електроквадроцикл Cyberquad перепродають зараз за фіксованою вартістю від 4 до 6 тис. доларів, проте зустрічається чимало й онлайн-аукціонів, результати яких поки що не зрозумілі: вони можуть виявитися набагато вищими. Більшість авторів оголошень повідомляє, що нового Cyberquad буде доставлено найближчими тижнями.

Нагадаємо, що Tesla Cyberquad був створений за мотивами пікапа Cybertrack, але він призначений для дітей. Новинка може проїхати без підзарядки до 24 кілометрів, а завдяки компактному електродвигуну розганятися здатна лише до 16 км/год. За допомогою програмних обмежень ліміт максимальної швидкості можна зменшити вдвічі. Чи планує компанія Tesla випустити електроквадроцикл для дорослих, поки що невідомо.

Джерело Тарантас

Не пропустіть