Попит на гібридний Mitsubishi Outlander нового покоління б’є рекорди

Компанія Mitsubishi оголосила про старт «живих» продажів гібридного Mitsubishi Outlander PHEV нового покоління в Японії. Модель із гібридною установкою plug-in, безальтернативною для японського ринку, виявилася надзвичайно популярною: з дня прем’єри наприкінці жовтня заявки на покупку кросовера залишили 6915 осіб, що приблизно в сім разів перевищує місячний план у тисячу клієнтів. Вартість Outlander на батьківщині – від 4621100 ієн.

У Mitsubishi розповіли і про уподобання покупців у Японії. Так, 83 % зупинили вибір на семимісній версії Outlander, причому 76 % замовили максимальну комплектацію. Найбільш популярним кольором кузова став білий: він сподобався 44 % клієнтів. Двоколірний кузов вибрали 17 %, а чорний – 12 % покупців. Всього в гамі кросовера 10 кольорів, при цьому всі три ходові – платні.

Гібридний Outlander нової генерації зберіг установку на базі 2,4-літрового бензинового атмосферника і двох електромоторів. Сумарна віддача установки зі зміною покоління зросла на 40 відсотків, причому додали потужності всі двигуни. Так, передній електромотор видає 116 кінських сил (255 Нм крутячого моменту), задній – 136 сил (195 Нм), а ДВЗ – 133 сили.

Найбільшою стала і батарея: ємність виросла з 13,8 до 20 кіловат-годин, що забезпечує гібриду до 87 кілометрів запасу ходу на електротязі.

Джерело Мотор