Українець збудував незвичайний «туристичний» Запорожець (Відео)

Народні умільці змайстрували будинок на колесах у буквальному значенні слова — українець переробив старий «Запорожець» у житло, і незабаром незвичайна машина стала місцевою пам’яткою.

Як повідомляє Politeka, українець на ім’я Олександр Жос, який раніше проживав у Запоріжжі, придбав ностальгічний ЗАЗ-968М і вирішив завжди возити комфорт за собою. Для цього він переробив старе авто в будинок на колесах. Кадри унікального авто з’явилися на Youtube-каналі “kzi kzeo”.

Олександр вирішив модернізувати автомобіль у туристичний, адже він так багато подорожує. Верхню частину кузова при розробці довелося прибрати, а все, що залишилося, трохи збільшити в параметрах.

Після переробки вийшов непоганий автобудинок, який отримав: ручну лебідку; капот, де можна розмістити стіл для приготування їжі; простий умивальник та малогабаритний гриль.

Крім того, всередині є газова плитка та намет на основі алюмінієвої розкладачки, а також баки для холодної та гарячої води, що нагрівається за рахунок температури масла, що надходить від масляного радіатора. Можна також прийняти душ, адже у «Запорожець» встановили компресор та шланг для душу.

Є в ньому також додаткова світлотехніка та спортивні клямки на капоті.


Не пропустіть