Електромобіль Volkswagen ID.5 отримав три нові версії (Фото)

Компанія Volkswagen наприкінці минулого року представила новий купеподібний електрокросовер ID.5. Тепер ця модель є доступною для попереднього замовлення на європейському ринку.

Німецька модель доступна у трьох модифікаціях. За умовчанням VW ID.5 оснащується 77-кіловатним акумулятором, який дозволяє проїжджати без підзарядки до 504 кілометри. На вибір запропоновано 3 варіанти силової частини. У початковій версії використається один електромотор, встановлений на передній осі. Його заявлена ​​потужність складає 171 к.с. VW ID.5 із цим агрегатом набирає 100 км/год за 10,4 секунди.

У наступній модифікації з’являється 201-сильний електродвигун, що забезпечує прискорення до тієї ж позначки за 8,4 секунд. У топової версії з’являються 2 електричні мотори з сукупною віддачею в 294 к.с. VW ID.5 із цими агрегатами набирає 100 км/год за 6,3 секунди.

Німецька новинка в базовому виконанні оснащується матричною головною та тривимірною задньою оптикою, електрорегульованими багажними дверима, проекційним дисплеєм з підтримкою технології доповненої реальності, асистентом напівавтономного керування та тризонним кліматом. Передні крісла доповнюються масажем і сервоприводом, що змінює положення в 12 напрямках.

У наступній за списком модифікації зустрічаються колісні диски на 20 дюймів, покращені сидіння першого ряду та система динамічного керування шасі, яка змінює налаштування кермового механізму. Топова версія виділяється за рахунок оригінального обвісу, двоколірного забарвлення та ексклюзивної оббивки сидінь.


Не пропустіть