На тестах помітили прототип Porsche Panamera третього покоління (Фото)

У Мережі з’явилися фотографії оновленого Porsche Panamera, зроблені під час випробувань. Наразі прототип проходить необхідні тести, які дозволять довести машину до ідеалу та урочисто презентувати покупцям.

Нагадаємо, останнє покоління було представлене у 2016 році. Не виключено, що презентація оновленої версії пройде лише в 2025 році, враховуючи той факт, що актуальна комплектація має попит на ринку, тому виробник не поспішає. Але в цьому випадку стає незрозуміло, чому всі зміни настільки незначні.

Є припущення, що зараз виробник працює над поліпшенням технічної частини машини, а дизайн конструктори марки займуться вже після. Окрему увагу планують приділити салону транспортного засобу, який стане більш містким. Це дозволить пересуватися на тривалі відстані з особливим комфортом.

Porsche Panamera є преміальним автомобілем, що виділяється серед конкурентів, також представлених на ринку. Вартість буде озвучена лише після початку серійного складання та масового продажу. Не виключено, що такий тривалий час до презентації виробник озвучив спеціально, щоб мати можливість зробити максимально презентабельний автомобіль.


Не пропустіть