Hyundai тестує оновлений флагманський кросовер Palisade в умовах зими (Фото)

Hyundai Palisade мав великий успіх, і компанія сподівається зберегти цей імпульс, представивши варіант із фейсліфтингом.

Нещодавно фотошпигуни відобразили оновлений кросовер Hyundai Palisade, який проходить випробування за холодної погоди. Він дуже замаскований, але виглядає досить еволюційно. При цьому ми можемо бачити оновлені блоки освітлення і те, який вигляд має сітчаста решітка, які перегукуються з тими, що є на Tucson і Santa Cruz.

Варто очікувати кілька змін ззаду. Камуфляж добре приховує оновлення, наприклад, нові задні ліхтарі та оновлений бампер. У той час як фотографи-шпигуни не підходили досить близько, щоб зробити знімки інтер’єру, попередні зображення показали, що Palisade отримає цифрову приладову панель, що окремо стоїть, яка перетікає в знайому інформаційно-розважальну систему.

Ті ж зображення також показали, що модель придбає нове кермо та оновлену панель приладів з тонкими вентиляційними отворами.

Залишається незрозумілим, чи будуть будь-які зміни в трансмісії, але поточний Palisade оснащений 3,8-літровим V6, який розвиває 291 к.с., і 355 Нм моменту. Він з’єднаний із восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, яку можна підключити до опціональної системи повного приводу.


Не пропустіть