В Україну привезли ексклюзивний гіперкар Ferrari за мільйон доларів (Фото)

В Україні «засвітився» ще один гіперкар Ferrari SF90 Stradale. Світлини надпотужної моделі в Instagram поширив його власник – мільйонер Олександр Слобоженко.

Як стало відомо, цей Ferrari SF90 Stradale був куплений в Чехії, а його ціна становить близько мільйона американських доларів.

Автомобіль має особливу версію Assetto Fiorano – вона полегшена на 30 кілограмів, має аеродинамічний пакет та спеціальні амортизатори.

Нагадаємо, що Ferrari SF90 Stradale оснащений 4,0-літровим бензиновим V8 твін-турбо та трьома електромоторами. Загальна потужність силової установки сягає 1000 кінських сил. Гібридне повнопривідне купе розганяється до «сотні» усього за 2,5 с і розвиває 340 км/год. Автомобіль оснащений літій-іонним акумулятором потужністю 7,9 кВт*год для рекуперативного гальмування, що дає автомобіль в 26 км (16 миль) електричного діапазону. Автомобіль поставляється з чотирма режимом руху в залежності від дорожніх умов. Режими змінюються за допомогою ручок «eManettino», розташованих на кермовому колесі.