Українські захисники отримали партію нових пікапів вартістю майже 7 мільйонів гривень (Фото)

Міжнародний благодійний фонд «Повернися живим» продовжує допомагати Збройним силам України та добровольчим формуванням, які дають гідну відсіч окупантам. Цього разу волонтери закупили пікапи італійського бренду Fiat.

«Десяток автівок загальною вартістю майже 6 мільйонів 813 тисяч гривень забрали наші захисники з 68 окремої єгерської бригади Корпусу резерву. Це тільки перша частина масштабної партії позашляховиків для потреб Корпусу, якими ми комплектуємо бойові підрозділи, що розгорнулися після початку повномасштабного вторгнення росії», – повідомили у фонді.

Волонтери кажуть, що сьогодні на автівки величезний запит серед військових і вони, розуміючи це, приділяють закупівлі авто особливу увагу, зосереджуючись на якості транспортних засобів та поставках, які здатні дати максимальний результат.

Йдеться про Fiat Fullback — це пікапи, що виробляються компанією Fiat з червня 2016 року. Автомобіль розроблено на основі Mitsubishi L200 і, як і останній, виготовляється в Таїланді. Пікап для європейського ринку продається в конфігураціях з заднім або повним приводом та 2,4-літровим дизельним двигуном Mitsubishi 4N15, доступний у двох варіантах потужності 148 і 179 к.с..