Kia обновила для китайского ринку седан K3 (Фото)

Kia K3 оновили для китайського ринку, який залишається одним із найважливіших для марки.

Велика решітка радіатора з вертикальними планками залишилися в минулому. Тепер китайський седан більше нагадує старшу модель Kia K5. Однак фари, бампер і решітка радіатора у нього все ж таки свої, оригінальні. Також з’явилися нові задні ліхтарі разом із бампером та інші колеса.

Салон у китайського K3 теж став схожим на старшу модель. Головна особливість – велика кількість сенсорних панелей замість аналогових клавіш. Повністю сенсорним зроблено пульт клімат-контролю (він тут однозонний, хоча в інших країнах має дві зони), а також кнопки на центральному тунелі. Новий селектор керування трансмісії виконаний із індикацією режимів.

Медіасистема і раніше мала широкоформатний екран діагоналлю 10,25 дюйма, але тепер вона втратила окремі кнопки. Крім того, з’явилася повністю віртуальна панель приладів на 10,25 дюйма.

Базовий силовий агрегат залишився колишнім: для Китаю це атмосферний півторалітровий двигун, який працює в парі з варіатором IVT. Турбомотор об’ємом 1,4 літра став потужнішим на 10 сил: 140 замість 130 к.с. Такий двигун агрегатується із семиступінчастим «роботом». Для Китаю седан Kia K3 будуть випускати у вигляді гібрида і електромобіля, що заряджається, але ці версії будуть показані трохи пізніше.

Оновлені Kia K3 вийдуть на китайський ринок до кінця осені цього року. Ціни на дорестайлінгові K3 починаються з $15 700 доларів.


Не пропустіть