Toyota Prius 2023 натякає на радикальну зміну дизайну (Фото)

Хетчбек Toyota Prius 2023 був помічений під час тестових випробувань. При цьому інформація про розробку нового «Пріуса» вже з’являлася кілька місяців тому, і тоді ж були опубліковані рендери автомобіля. Найпоширеніша гібридна модель «Тойота» і один з перших масових електрифікованих автомобілів, зважаючи на все, готується до майбутнього дебюту вже в новому виконанні. На даний момент модель Toyota Prius знаходиться на початковому етапі тестових випробувань, на що вказує щільний шар камуфляжу. Автомобіль вдалося відобразити фотошпигунам в основному збоку, а також помітна частина корми.

Згідно з раніше опублікованими рендерами та фото, зробленими під час дорожніх тестів, Toyota Prius у новому виконанні задіює останню ітерацію фірмового стилю. Зміни повинні торкнутися переважно передньої частини автомобіля. Порівняно з актуальним «Тойота Пріус» у дизайні можна розглянути більш агресивні нотки. Хетчбек буде виглядати динамічніше і спортивніше, використовуючи нову стилістику марки.

У профіль можна побачити, що кут нахилу передньої стійки дуже малий. Він утворює практично пряму лінію з капотом, що вказує на подальшу оптимізацію аеродинамічних характеристик автомобіля. Задня оптика представлена ​​звуженими і довгими ліхтарями, а деякої спортивності в образ додає трохи піднятий спойлер у вигляді «качиного хвоста». Порівняно з попередником новинка, судячи з рендерів, матиме більш чистий дизайн з меншою кількістю елементів і декору.

Сам кузов хетчбека відрізняється плавними та округлими формами. Щодо змін у салоні інформації нині немає. За останніми даними, «Тойота Пріус» буде доступний у версіях з гібридом, що підключається, і з гібридною установкою, що самозаряджається. Згідно з попередніми новинами, новинку можуть представити у 2023 році