Opel привезе в Україну нову Astra: що відомо про новинку

Довгоочікувана новинка німецького бренду Opel готується прибути в Україну.

Про це повідомляє MMR із посиланням на офіційний сайт марки в Україні.

Як стало відомо, нове покоління Opel Astra буде всього на 4 мм довшим попередньої моделі. У той же час, збільшена колісна база в 2 675 мм (+ 13 мм) гарантує простір для пасажирів в салоні. Багажник новинки Opel Astra матиме об’єм у 422 літри і можливість регулювання рівня підлоги.

В салоні буде повністю цифрова панель Opel Pure Panel, яка складається з двох 10 дюймових екранів. Управляти додатковими функціями новинки Opel Astra за допомогою широких сенсорних дисплеїв. Крім того, ключовими настройками (наприклад, клімат-контроль) як і раніше можна управляти за допомогою фізичних перемикачів і кнопок.

На українському ринку Opel Astra пропонуватимуться як з бензиновим так і дизельним двигуном. Бензомотор 1,2 PureTech потужністю 130 кінських сил та розвиває 230 Нм обертового моменту і працює в парі з 8-ступеневою АКПП. Дизельний двигун 1,5 BlueHDi на 130 кінських сил також поєднується з «автоматом». Дизельний агрегат відрізняється максимальною низькою витратою палива, яка сягає всього 3,6 літра на 100 кілометрів в змішаному циклі.

Ціни на новинку буде оголошено пізніше.


Не пропустіть