Перший в історії гібридний Chevrolet Corvette випадково розсекретили (Фото)

Компанія Chevrolet помилково додала в офіційний конфігуратор Corvette його гібридну версію E-Ray, про вихід якої офіційно не повідомлялося. Користувачі MidEngineCorvetteForum встигли зробити кілька скріншотів, завдяки яким з’ясувалась і зразкова дата дебюту першого в історії Corvette з електромотором – прем’єра відбудеться на початку наступного року.

Зображений у конфігураторі Chevrolet Corvette E-Ray має доопрацьовану зовнішність – наприклад, ширший кузов та змінене оформлення корми. Спорткар отримає чотири патрубки вихлопної системи, а на рульовому колесі з’явиться синій шильдик із назвою версії.

На кузові автомобіля не можна розглянути лючок порту для заряджання акумулятора. Швидше за все, це означає відсутність такої можливості у серійного гібрида, або дизайнери конфігуратора просто не вважали за потрібне його зобразити.

Судячи з тексту на деяких скріншотах, на замовлення Corvette E-Ray буде доступне вже влітку наступного року. Відповідно, офіційний дебют новинки має відбутися кількома місяцями раніше.


Не пропустіть