Культовий Ґелендваґен зробили із простого Suzuki Jimny (Фото)

Suzuki Jimny стилізують під Mercedes G-Class різних версій і років випуску. Позашляховикам змінюють оптику, бампери та решітку радіатора, а також ставлять розширювачі арок.

До автосалону в Токіо японське ательє DAMD здійснило тюнінг Suzuki Jimny. Популярний компактний позашляховик перетворили на зменшену копію Mercedes-Benz G-Class. Про це повідомляє сайт компанії.

Версія Little G Aventura підготовлена до бездоріжжя

Тюнінг Suzuki Jimny під Ґелендваґеном досить популярний, адже навіть серійна модель дуже схожа на легендарний німецький позашляховик. Однак у DAMD вирішили випустити ціле сімейство моделей на кшталт Mercedes G-Class різних версій.

Suzuki Jimny Little G Advanced нагадує Mercedes-AMG G63

Позашляховикам замінили фари, бампери, решітку радіатора, дзеркала та колісні диски. Крім того, встановлюють розширювачі арок, деякі моделі також отримали захист днища, декоративні молдинги на боковинах, багажник на даху і позашляхову гуму.

Варіант Little G Traditional нагадує перший Mercedes G-Class 1979 року

DAMD Little G та Little G Advanced стилізовані під сучасний Mercedes G-Class та його спортивну AMG-версію, відповідно. Little G Aventura підготовлений до бездоріжжя, ну а Little G Traditional витриманий у дусі першого Mercedes G-Class 1979 року.