Названо найбільш якісні бренди автомобілів

Консалтингове агентство Consumer Reports на основі випробувань, проведених організацією, а також результатів запитів і всіх доступних на момент підготовки списку краш-тестів склало рейтинг брендів, що випускають найбільш якісні машини. Так, на першому місці виявився бренд BMW, набравший 81 бал. При чому баварський бренд піднявся на дві строчки відносно. Друге місце з невеликим відривом заняла японська Subaru з 79 балами. У трійці лідерів виявився бренд Mini, що належить BMW, у якому також 79 очок.

Японські Lexus і Honda отримали по 77 балів, закривши першу п’ятірку лідерів. На все менше набрали Toyota і Genesis, занявши шостий і сьмий рядки. На восьмому місці — Mazda з 75 балами, за нею, на бал менше, розташувалася Audi. Замикає десятку лідерів списку марок автомобілів Kia, у яких 73 бали.

А ось в рейтингу антилідерів незмінно найменш надійними залишаються автомобілі британської марки Land Rover (45 балів). Чуть краще справи з якістю у Jeep — 46 баллов. На третьому місці з кінця розташувалася марка Jaguar — 52 бала, далі з різницею в бал ідуть Alfa Romeo і Mitsubishi.