В Україні засвітився рідкісний британський спорткар (Фото)

В українській столиці помітили британський спорткар Lotus Exige S 2015 року виготовлення. Автівка відрізняється стильним дизайном і двигуном від японської Toyota. Світлини моделі поширили на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в соціальній мережі Instagram.

Цей спортивний автомобіль випускали з 2000 по 2021 рік. Він заснований на родстері Elise. Загалом існує три покоління моделі: Series 1, 2 і 3.

Зовнішній вигляд червоного спорткара доповнюють легкосплавні колісні диски чорного кольору. Ззаду є масивне антикрило та карбоновий дифузор. Посередині розташований патрубок вихлопної системи.

Салон розрахований на два посадкових місця. Усередині немає інформаційно-розважального дисплея та багатьох сучасних систем безпеки. Це дало змогу знизити вагу спорткара.

Рушійною силою машини є 3,5-літровий компресорний мотор V6 віддачею у 350 кінських сил і 400 Нм крутного моменту. Двигун поєднується із 6-ступінчастою механічною трансмісією. До «сотні» авто прискорюється за 4 секунди. Максимальна швидкість спорткара становить 274 км/год.

Раніше Lotus назвав дату дебюту нового електрокара Emeya. Вона відбудеться 7 вересня.


Не пропустіть