З’явилися перші фотографії абсолютно нового Suzuki Swift (Фото)

Культовий японський хетчбек Suzuki Swift готується до четвертої зміни покоління. Модель нової генерації дебютує на токійській виставці Japan Mobility Show наприкінці жовтня, а поки що Suzuki пропонує поглянути на передсерійний зразок, показаний на рендерах як концепт.

Судячи з зображень, дизайн нового Swift максимально близький до «товарного». Порівняно з собою нинішнім він змінився відразу в кількох частинах: решітка радіатора отримала товсту рамку і злегка зменшилася в розмірі, шильдик Suzuki поряд з нею перемістився трохи вище, а головна оптика трохи змінила форму і має стильні діодні «бумеранги» денних ходових вогнів.

Крім того, підкоригована форма скління, а задні дверні ручки перемістилися із задніх стійок на більш стандартне місце на самих дверях. Також на рендерах можна помітити радар над решіткою та позначення гібридної силової установки на крилі.

Подробиць про “техніку” Suzuki Swift четвертого покоління майже немає. Очікується, що хетчбек оснастять або малооб’ємним бензиновим турбомотором об’ємом близько 1,2 літра, або гібридною установкою, що складається, зокрема, з нього.


Не пропустіть