Український виробник передав енергетикам партію спецавтомобілів на базі Peugeot Landtrek (Фото)

Завод Спецтехніки «Техкомплект» доопрацював партію пікапів Peugeot Landtrek і передав їх енергетикам. Про це повідомляє пресслужба виробника.

«Чудова “сімка” спеціалізованих пікапів Peugeot Landtrek поїде до енергетиків Полісся! Традиційно цей проєкт виконано разом з нашим давнім партнером – офіційним постачальником базової автотехніки “Пежо Сітроен Україна”», – йдеться у повідомленні.

Про технічні параметри автомобілів інформації немає.

Зазначимо, на українському ринку пікап Peugeot Landtrek доступний за ціною від 1 276 500 грн. Автомобіль пропонується з 2,4-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 210 кінських сил та 1,9-літровими дизельним агрегатом на 150 кінських сил. Бензомотор поєднується з 6-ступінчастою АКПП, тоді як «дизель» – із МКПП на стільки ж швидкостей.

Раніше Завод Спецтехніки «Техкомплект» виготовив компактний автопаливозаправник на шасі JAC. Шасі JAC N90 розраховане на повну масу 9 т і має вантажопідйомність 6 т. Тут застосовується 3,8-літровий турбодизель Сummins, що розвиває 152 к. с. та 500 Нм при 1200 – 2200 об/хв. Коробка передач – механічна, 6-ступенева.


Не пропустіть